Wecoline vlakmopset compleet

€79,00 €65,50
Levertijd: 1 -2 dagen

SPECIALE INTRODUCTIE KORTING geldig t/m 30 november 2017

VAN € 79,00 VOOR € 65,50

Vlakmopset om uw vloer op een perfecte wijze en streeploos te dweilen, met de ideale spraysteel. Emmers zijn overbodig en uitwringen hoort tot het verleden. Een vlakmopsysteem van een zeer mooie kwaliteit in een frisse kleurstelling. Vlakmoppen van een duurzame microvezel die zorgen voor perfecte vuilopname en jarenlang hun werk blijven doen.

Deze complete set bestaat uit:

* Spraysteel (145 cm lengte in blauw/aluminium kleuren)

* Vlakmopplaat voor onder de spraysteel (40 cm lengte)

* Vulfles

* Een volle microvezelvlakmop (45 cm lengte)

* Een microvezelvlakmop 'Scrubmop' (45 cm lengte)

De scrubmop bestaat uit een combinatie van microvezel waar acryl strookjes in zijn verwerkt. Dit zorgt voor een subtiel en veilig schrobeffect. Handig voor delen van de vloer die wat sterker vervuild kunnen raken, zoals in de keuken.

Hoe werkt de spraysteel?

U vult de vulfles met water en eventueel een klein beetje reiniger. Met de vulfles vult u de spraysteel aan de bovenzijde. Draai de dop op de steel weer vast en de steel is weer waterdicht. Met een druk op de dop van de steel, sprayt er vanuit de steel een subtiele hoeveelheid water op de vloer en u kunt direct gaan dweilen. Ideaal.

U hoeft de steel niet na elke dweilbeurt te legen. U kunt hierdoor het systeem makkelijk ter hand nemen om even tussendoor te dweilen. 

Als de vlakmop smoezelig wordt, kan deze worden gewassen in de wasmachine op 60 graden, zonder toevoeging van een wasverzachter. De pool van de vlakmop blijft mooi en vol. 

Kortom: een duurzaam systeem wat veel gemak biedt en toch optimaal schoonmaakt.

 

 

 

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen