Complete interieurset van Wecoline

Levertijd: 1 -2 dagen

Een complete set van professionele kwaliteit voor het reinigen van ramen, wanden, deuren, etc. Met een ergonomische telescoopsteel, duurzame vlakmoppen en microvezeldoek. Met deze set is bewust gekozen voor het vlakmopframe van 23 cm lengte en de bijbehorende vlakmoppen van 30 cm. Dit formaat is het meest ideaal voor het schoonmaken van verticale oppervlakken. 

Deze complete set bestaat uit:

Telescoopsteel interieur Ergonomisch model. Lengte van 60 tot 96 cm. Ideaal voor zowel interieur- als vloerreiniging. Door de verstelbare lengte en het ergonomische handvat kunt u veilig en efficiënt schoonmaken.

Alumimium vlakmopframe met sterke Velcro hechtstrips. Het juiste frame voor reiniging van kleine vloeroppervlakken, wanden, deuren en ramen. Het frame kan ingesteld worden op een zwenkbare beweging voor vloeren of een knikbeweging voor verticale oppervlakken. Lengte 23 cm

Microvezel vlakmop met sterke Velcro hechting in de kleur blauw, voor het reinigen van alle harde oppervlakken. Lengte 28 cm.

Microvezel glasmop met Velcro hechting. De Wecoline microvezel glasmop wordt klamvochtig gebruikt voor het reinigen van ramen, separatieglas en metaal. Reinigt streeploos binnenramen en metalen oppervlaktes. Het is een vlakmop met de eigenschappen van de microvezel glas- en metaaldoek.

Microvezel scrub vlakmop met Velcro hechting. Voor meer sterk vervuilde oppervlakken en vlekken. Deze scrubvlakmop wordt klamvochtig gebruikt voor het reinigen van kleine vloeroppervlaktes, wanden, deuren en andere harde oppervlaktes met een wat meer sterke vervuiling. Hoge kwaliteit microvezel in combinatie met de acryl strookjes die zorgen voor een veilig schrobeffect. Lengte 28 cm 

Microvezel reinigingsdoek blauw, van de mooie Original kwaliteit. Geschikt voor vele toepassingen waaronder interieur, sanitair, deuren en wanden. Formaat 40 x 40 cm. Voorzien van het Nordic Ecolabel keurmerk.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen