Twister pads voor machinaal reinigen/polijsten.

Bedrijfsmatig Twister pads nodig? Neemt u dan even contact met ons op.

De unieke Twister pads voor onder een eenschijfsmachine of schrobzuigmachine om vloeren alleen intensief te reinigen, maar ook om te polijsten. Met Twisterpads, ook wel diamant pads genoemd, werkt u meestal volgens een stappenplan.

Voorbeeld: bij het herstellen van natuursteen of tegels start u met de rode twisterpad of de witte twisterpad. De rode pad bij diepe krassen, de witte pad bij oppervlakkige krasjes. Na rood volgt altijd wit voor de afwerking. Na wit komt geel, hiermee gaan we het oppervlak al iets verdichten. De uiteindelijke afwerking gebeurt met de groene pad. Deze zorgt voor een mooie glans en een verdicht oppervlak. Gebruik de groene twisterpad eventueel droog voor extra glans. De groene twisterpad dient ook als pad voor het onderhoud of een reiniging.  

De vloerpads zijn voorzien van miljarden microscopisch kleine diamanten. Reinigingsmiddelen zijn niet altijd noodzakelijk. 

Twister kan worden gebruikt op de meeste vloeren zoals terrazzo, natuursteen, beton, PVC, vinyl, keramisch tegels en rubber vloeren en kan versleten vloeren omtoveren tot schone, glanzende en glimmend gepoetste vloeren. 

Echt heel handig, de vloerpad app van Wecoline: Welk type vloer, wat is de aard van vervuiling, welk type machine wordt gebruikt en welk resultaat wilt u bereiken? Door het beantwoorden van deze 4 vragen krijgt u snel professioneel advies op maat. Het advies wordt tevens ondersteund met een werkinstructie en filmpjes. In de App Store zoekt u gewoon even op Wecoline en de app komt direct naar voren.