Greenspeed vlakmopset met 3 kleuren vlakmoppen

€98,50
Levertijd: 1 -2 dagen

Ideaal en oerdegelijk Sprenkler dweilsysteem van Greenspeed in een complete set. Deze set is zeer geschikt voor het normale onderhoud van alle harde vloeren. De set bevat 1 rode, 1 blauwe en 2 maal een groene (overige vloeren) microvezel vlakmop. Ideaal om verschillende ruimtes of producten te kunnen scheiden. Deze set heeft een velcro hechting tussen plaat en vlakmop (uiterst sterk soort klittenband). 

Complete set:

- Sprenklersteel 145 cm lengte

- Vlakmopplaat 40 cm lengte

- Vulfles

- 2 x groene microvezel vlakmop (Twistmop). Lengte 45 cm.  

- 1 x rode microvezel vlakmop (Twistmop). Lengte 45 cm.

- 1 x blauwe microvezel vlakmop (Twistmop). Lengte 45 cm.

Dweilen zonder emmer, nooit meer uitwringen en toch optimaal reinigen door de hoogwaardige microvezel vlakmoppen. De steel is het waterreservoir die eenvoudig kan worden gevuld met de vulfles. U kunt alleen met water dweilen of een zeer kleine hoeveelheid reiniger aan het water toevoegen. Een druk op de knop en de Sprenkler sproeit subtiel het water over uw vloer. U kunt direct aan de slag. Complete en zeer voordelige vlakmopset van Greenspeed. Deze set is uitstekend geschikt voor zowel keramiek, hout, laminaat, gietvloer en linoleum. 

Greenspeed behoort tot de top als het gaat om Microvezel en degelijke materialen. Ergonomisch en innovatief. Al sinds jaar en dag een merk dat wordt gebruikt door de professionele branche. Aanbevolen door Koninklijke Mosa en RenoStone.

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen