Over SolidClean

De webwinkel van SolidClean is voor zowel particulieren als voor bedrijven leverancier van kwalitatief hoogstaande schoonmaakartikelen voor alle soorten harde oppervlakken. Op de achtergrond werken mensen die veel ervaring hebben op dit gebied, dus stel gerust uw vraag!

Greenspeed:

In onze webwinkel bieden wij u hoogwaardige artikelen aan van Greenspeed. Deze artikelen zijn geschikt voor alle soorten harde oppervlakken. Degelijke materialen en artikelen die zijn vervaardigd uit de hoogst haalbare kwaliteit microvezel. 

SolidClean:

Naast de verkoop werken wij ook adviserend voor zowel tegelfabrikanten (o.a. Mosa), speciaalzaken en uitvoerende bedrijven. We gaan ter plaatse de situatie bekijken en verrichten proefzettingen. Dit varieert van een advies vooraf tot het oplossen van problemen achteraf. 

Bijna 20 jaar is het 'moederbedrijf' Care4Stone een uitvoerend bedrijf geweest. De opgebouwde kennis en ervaring is zich steeds meer gaan omzetten in een adviserende taak. Vanuit deze praktijk hebben we ons best gedaan om een mooie en duidelijke selectie van artikelen samen te stellen. Artikelen zonder onnodige fratsen, welke zeer effectief zijn in het gebruik.  

Wij hopen met ons aanbod een antwoord te kunnen geven op uw wensen. Heeft u aanvullend advies nodig? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.

Solid Clean/Care4Stone werken samen met: 

www.mosa.nl (tegelfabrikant Maastricht)
www.greenspeed.eu (fabrikant/importeur artikelen)

www.renostone.nl (specialist in het behandelen van natuursteen


Met vriendelijke groet,
Solid Clean


Mail:    [email protected]
Mobiel: 06 - 38 15 34 37