Complete set Click'm vlakmopsysteem

€99,50
Levertijd: 1 -2 dagenDit complete en luxe systeem met de vernuftige magneethechting bestaat uit een Sprenklersteel, Click'm vlakmopplaat, vulfles en 2 Microvezel vlakmoppen. Kortom: kant-en-klaar om uw vloer optimaal te onderhouden en te stofwissen. Klik om de video te bekijken

Deze set bevat:

- Complete Greenspeed Sprenklerset
- 1 x Click'm Twistmop voor het normale onderhoud
- 1 x Click'm All-round mop voor stofwissenen en klamvochtig (meer intensief) dweilen.

Steel en Frame:

De sprenklersteel zorgt ervoor dat emmers en uitwringen overbodig zijn geworden. De steel is het waterreservoir. Met 1 druk op de knop kunt u gedoseerd het water over de vloer sprayen. Hieronder komt de sterke magneetframe voor Greenspeed Click'M vlakmoppen. Geen vuilophoping, blijvende hechting. 

Vlakmopplaat (frame): 42 centimeter lengte
Vlakmoppen: 49 cm lengte

Vlakmoppen:
De Click'm Twistmop is vervaardigd uit maar liefst 50% hoogwaardige microvezel. Hoge vuilopname en weinig tot geen reinigingsproducten meer nodig. Geschikt voor het normale onderhoud om lichtvochtig te dweilen.

De Click'm All-round vlakmop is een robuuste vlakmop voor het stofwissen en klamvochtig reinigen van harde vloeren. 

In de vlakmoppen zitten 2 magneten verwerkt die zorgen voor de stevige hechting aan de Click'm vlakmopplaat. De magneten zijn heel mooi in de vlakmop verwerkt, de vlakmoppen kunnen zelfs gewoon in de wasmachine worden gewassen.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen