General Purpose vlakmop, voor minder grip op de vloer

€12,75
Levertijd: 1 -2 dagen

Siergrindvloeren en vloeren met extreme poreusheid, vloeren met slijtage of een slechte conservering. Met de General Purpose Vlakmop is er minder frictie met de vloer en dit biedt voordelen.

Extreem poreuse vloeren:
Het voedende product, dat extreem poreuse vloeren broodnodig hebben, wordt met de meer compacte vlakmoppen weer meegenomen in de vlakmop tijdens het dweilen. De 'GP Mop'  is de oplossing voor dit soort vloeren. Door minder frictie wordt er een subtiel waasje van vocht/product op de vloer achtergelaten, zodat het voedende product zijn werk kan gaan doen. Alleen de franjes langs de rand van de mop bestaan voor 50% uit microvezel. Deze verzamelen het losse vuil. Daarnaast bevat de General Purpose Mop een uitgebalanceerde combinatie van materialen die het opdweilen van vervuilingen vergemakkelijken.  

Vloeren met slechte conservering of slijtage (ruwe plekken):
Ook voor dit soort vloeren is het prettig dweilen met de GP vlakmop. Doordat er minder frictie is op de vloer, blijft het dweilen een soepele bezigheid, zonder dat de vlakmopplaat gaat klappen of dat het dweilen zwaar wordt.

Siergrindvloeren:
Juist voor (sier)grindvloeren is de GP vlakmop een uitkomst. De ruwheid van dit type vloer in combinatie met de vraag om aanvulling van de bescherming maakt de GP vlakmop tot een perfect type voor dit soort vloeren.

- Lage frictie met de vloer. 
- Goede vuilopname. 
- Franjes voor verzameling van los vuil.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen