Floor Soap voor het reinigen en voeden van poreuze vloeren

€24,00
Levertijd: 3-5 dagen
  • Bestel 2 voor €22,35 per stuk en bespaar 7%

Verpakking: 5 liter can

Floor Soap is een ecologische vloerzeep voor professioneel en particulier gebruik. Uitermate geschikt voor het normale onderhoud. Maakt schoon, maar geeft ook voeding aan de poreuze vloer. Dweilen met normale vlakmop, dweil of schrobzuigautomaat. Floor Soap doet zijn werk goed op poreuze tegels, linoleum, poreus natuursteen (denk bijvoorbeeld aan marmer, travertin, hardsteen, leisteen).

Wanneer het product regelmatig gebruikt wordt, geeft het een mooie zijdeglans aan de vloer. Het product mag niet gebruikt worden op onbehandeld hout of parket. Alle gebruikte grondstoffen zijn van plantaardige oorsprong. Alle ingrediënten van niet-minerale oorsprong zijn volledig biologisch afbreekbaar.

Floor Soap is een concentraat. U gebruikt circa 40 ml Floor Soap in een emmer van 8 L. Het product kan eenvoudig worden verwerkt met een vlakmop of dweil. Naspoelen is niet nodig. Bij een meer sterke vervuiling kan de dosering verdubbeld worden.

Bij machinaal gebruik: doseer 0,5 % Floor Soap in de schrobzuigmachine (50 ml op 10 L water). Reinig de vloer met de machine. Laat 1 tot 5 minuten inwerken indien nodig. Bij sterke vervuiling mag de dosering verdubbeld worden.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen