Scrubmop, de vlakmop met schrobeffect

Levertijd: 1 -2 dagen
  • Bestel 2 voor €13,06 per stuk en bespaar 5%
  • Bestel 4 voor €12,38 per stuk en bespaar 10%

Deze vlakmop wordt aanbevolen door Koninklijke Mosa.

Scrubmop 
Greenspeed's  microvezelvlakmop waar polyester randjes in zijn verwerkt. Hierdoor ontstaat een licht scrubeffect om meer hardnekkige vervuiling te kunnen verwijderen. Toepasbaar op alle soorten vloeren, behalve extreem zachte vloeren. Dit type vlakmop past onder de Velcro vlakmopplaten, met het Velcro hechtsysteem

Geschikt voor onverglaasd (mat) keramiek, parket en harde natuursteensoorten. De Scrubmop past op elk vlakmopsysteem die wij in onze winkel aanbieden.  

Maatkeuze:
30 cm vlakmop = 23 cm lengte vlakmopsysteem
45 cm vlakmop = 40 cm lengte vlakmopsysteem
60 cm vlakmop = 55 cm lengte vlakmopsysteem 

Extra schrobben?   
De scrubmop heeft een subtiel en veilig schrobeffect. Een steviger schrobeffect nodig? Kiest u dan voor de Diamond vlakmop. Wanneer u met een intensieve reiniging of bouwreiniging geconfronteerd wordt  kunnen wij de Doodlebug op steel met witte (natuursteen) of groene (keramiek) schrobpad aanbevelen.

Greenspeed
Greenspeed is van origine een merk voor de professionele schoonmaak. Bekend om de hoge kwaliteit microvezel en duurzaamheid.  Waar een andere vlakmop of doek zijn werking en charme al snel verliest, zullen de vlakmoppen van Greenspeed nog jarenlang in vorm blijven.     

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen